Welkom op mijn site.

Via tekenen, schilderen en boetseren ben ik in het beeldhouwen beland en heb er mijn draai in gevonden. Pas sinds eind 2014 heb ik een eigen atelier waar ik me als een vis in het water voel. Ik heb lessen gevolgd bij July Wickel in Amsterdam en bij Franny Thonhauser in Almere.

Mijn werk heeft doorgaans een organisch karakter, hoewel ik ook wel eens een uitstapje maak naar andere sferen. De volgorde steen - idee/plan heeft mijn voorkeur. Dat wil zeggen dat ik een steen kies die me boeit door z'n vorm, kleur, textuur, eigenschappen en uitstraling. Het beeld dat er in zit ontstaat gevoelsmatig. Vaak laat ik nog iets van de oorspronkelijke "huid" zichtbaar in het beeld. Dit uit respect voor het materiaal dat me zo veel plezier en inspiratie geeft.

Steen en hout. Beide natuurlijke materialen. Ik gebruik ze graag samen. Ze kunnen elkaar versterken,steunen of op gelijkwaardig niveau een boeiend samenspel aangaan. Favoriete steensoorten: Iers en Belgisch hardsteen, albast, serpentijn, speksteen van diverse afkomst.

Belangstelling? Bel of mail me voor een afspraak.

Je bent van harte welkom!